Deze 4 zonnige bestemmingen doen het hart sneller kloppen! Alle 4 liggen ze op slechts enkele uurtjes vliegen. Zin in de zomer, klaar voor een feestje, en behoefte aan fijne zandstranden? Lees dan snel verder!

Mallorca Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, een eilandengroep in de Middellandse Zee waar ook Ibiza en Menorca deel van uit maken. Een vakantie op Mallorca biedt veel afwisseling: het fijne zandstrand van Es Trenc, het ruige Cap Formentor, de grotten bij Capdepera, de hoofdstad Palma, l’ Arenal, en nog veel meer.

Het reserveren van een huurauto op Mallorca gaat net zo eenvoudig en snel als het boeken van de vakantie zelf. Je kunt kiezen uit vele modellen en de duur van de autohuur afstemmen op je persoonlijke wensen. En een tweede bestuurder zit al standaard bij de prijs inbegrepen!

Auto huren Mallorca

Ibiza Het eiland Ibiza is een waar strandparadijs met prachtige playas. Het eiland telt ongeveer 60 stranden en vele romantische baaien met helder water. Met je huurauto Ibiza ben je lekker vrij om verschillende (afgelegen) strandjes te bezoeken. Maar Ibiza is meer dan strand alleen. Ga lekker shoppen op de hippiemarkt of slenter door de kleine straatjes van Dalt Villa.

Ibiza wordt natuurlijk wereldwijd geroemd om haar nachtleven. Grote clubs als Amnesia, Pacha, Privilege en Space openen van eind van de middag tot vroeg in de ochtend hun deuren voor het enthousiaste publiek. Trending DJ’s worden ingevlogen op vaste avonden of voor een speciaal event. Reserveer je huurauto Ibiza vooraf online dan staat de huurauto bij aankomst op het eiland dan voor je klaar!

Algarve De Algarve in het zuiden van Portugal ligt op ongeveer 3 uur vliegen en is een geliefde bestemming voor een zonvakantie. Je vliegt op de luchthaven van Faro waar in de zomermaanden dagelijkse vele vluchten op zijn. Vanaf het vliegveld van Faro ben je zo in Albufeira en zijn bekende en minder bekende plaatsen als Altura, Armação de Pera, Cabanas de Tavira, Carvoeiro, Ferragudo, Lagos en Monte Gordo niet ver weg. En ook de stranden van Olhos d’Agua, Praia de Luz, Praia de Rocha, Praia de Vau, Quarteira en Vilamoura bevinden zich op rij-afstand.

Sicilië Sicilië is het grootste eiland van de Middellandse Zee. Dit driehoekige eiland staat bekend om zijn vulkaan, de Etna, en de (vroegere) associatie met de maffia. Het is een eiland van uitersten, met prachtige stranden, uitgestrekte steden en oude dorpjes.

Daarnaast biedt Sicilië meer spectaculaire bezienswaardigheden dan je zou denken, een vrolijke en vurige Siciliaanse bevolking, en heerlijk eten. Toerisme bevindt zich met name rond de hoofdstad van Palermo en verdere rond Agrigento, Cefalu, Enna, Marsala, Milazzo, Noto, Ragusa, Syracuse en Trapani, alsmede langs de Ionische kust (Catania, Messina en Taormina).

Omdat Sicilië een groot eiland is, is het belangrijk dat je van te voren bedenkt vanuit welke plaats je het eiland zou willen gaan ontdekken. Om je een indruk te geven: het duurt al snel zo’n 3 uur om met de auto van Palermo in het noorden naar Siracusa in het zuiden te rijden. Boek je vakantiehuis, hotel of appartement daarom dus slim, of overweeg je vakantie op te splitsen in tweeën en eerst in het noorden te verblijven en daarna in het zuiden. Er zijn mogelijkheden genoeg!

Huurauto reserveren? Het werkt eenvoudig. Je checkt online de beschikbaarheid van huurauto’s op je zonnige vakantiebestemming via de zoekmachine en reserveert de huurauto naar keuze. Vul je huurwensen in in de zoekmachine en zie direct de huurmogelijkheden:

Auto huren op 4 populaire auto huur bestemmingen voor deze zomer!

Een auto huren doe je bij autohuren.info