Auto huren België

Auto huren België: een auto huren in België is heel eenvoudig. Je checkt hieronder de beschikbaarheid van onze huurauto’s in België en kiest en reserveert jouw all-inclusive huurauto direct online. Je huurt jouw huurauto in België inclusief verzekeringen, onbeperkt aantal kilometers en zonder eigen risico. Wil je eerst meer weten? Lees dan waarom je bij ons een huurauto moet boeken.

 

Direct je all-inclusive auto huren


 

Gratis Flexservice verlengd!

Met de unieke Flexservice kun je je boeking tot 4 uur voor huuraanvang kosteloos annuleren. Nu gratis bij elke reservering tot en met 31 juli 2024. Reserveer vandaag nog en blijft flexibel tot het laatste moment.

Top 5 Bezienswaardigheden België

Bezienswaardigheden België? Die zijn er genoeg. Hierbij enkele bezienswaardigheden in België die je niet mag missen.

1. De Ardennen
De Ardennen is een laaggebergte dat zich uitstrekt over een deel van Wallonië, Frankrijk en het noordwesten van Luxemburg. De Ardennen is een fraai en bosrijk natuurgebied met sportieve sportmogelijkheden zoals fietsen, wandelen, kajakken, paardrijden, langlaufen, kanoën, survival en raften.

2. Grote Markt van Brussel
De Grote Markt van Brussel staat sinds 1998 in zijn geheel op de Werelderfgoedlijst van Unesco. De Grote Markt is hét plein van Brussel. Al in de elfde eeuw is het plein aangelegd en vormde het het centrum van de stad Brussel. Aan de Grote Markt staan een groot aantal historische gildenhuizen.

3. Atomium
Het Atomium is een monument dat ontworpen is door André Waterkeyn is en is gebouwd voor de Wereldtentoonstelling in 1958 in Brussel. Eigenlijk was het bedoeld als een tijdelijk monument, maar inmiddels behoort het tot de best bezochte bezienswaardigheden van België.

4. Antwerpen
De opkomst van de haven in de 12e eeuw heeft ervoor gezorgd dat Antwerpen een lange bloeiperiode heeft gekend. De rijkdom is te zien aan een groot aantal gebouwen en pleinen in de binnenstad van Antwerpen. Antwerpen is vandaag de dag een moderne stad, waar de afgelopen jaren prachtige moderne elementen toegevoegd.

5. Brugge
De bloeiende lakenproductie in de regio van Brugge en de zeehaven maakten van Brugge een handelsknooppunt die de stad veel rijkdom en welvaart bracht. Uit deze gouden periode stammen een aantal pleinen, straten en gebouwen die je nu nog in Brugge terugvindt. De gehele binnenstad van Brugge staat met al haar historische bezienswaardigheden in zijn geheel op de werelderfgoedlijst van Unesco.

Bekijk ook Wikipedia over België.