Auto huren Dubai

Auto huren Dubai: maak van shoppen een belevenis, ga op dessert tour in de woestijn en geniet bij terugkomst in de stad weer van de luxe die deze hub van het Midden-Oosten te bieden heeft. Steeds meer mensen verblijven enkele dagen in Dubai als tussenstop op doorreis naar het verre oosten. Daarnaast winnen ook de weekend en korte midweek trips naar Dubai aan populariteit. Je huurauto geeft je de flexibiliteit om er een mooie tijd van te maken.

 

Direct je all-inclusive auto huren


 

Gratis Flexservice verlengd!

Met de unieke Flexservice kun je je boeking tot 4 uur voor huuraanvang kosteloos annuleren. Nu gratis bij elke reservering tot en met 30 juni 2024. Reserveer vandaag nog en blijft flexibel tot het laatste moment.
auto huren dubai

Auto huren Dubai airport

Veel mensen zullen er voor kiezen om met de Boeing A380 van Emirates naar Dubai te vliegen – een belevenis op zich. Reserveer je huurauto dan op het vliegveld van Dubai International Airport (DBX). Wanneer je met het vliegtuig op Dubai airport aankomt staat je huurauto voor je klaar en met vroegboeken heb je vaak scherpere tarieven. De luchthaven ligt buiten de stad en die is met je huurauto goed bereikbaar.

Autoverhuur Dubai

Je weet exact waar je aan toe bent als je je huurauto vooraf online reserveert via autohuren.info bij Sunnycars. De reservering maak je thuis in alle rust; een prettige gedachte, met name wanneer je de lokale taal niet machtig bent. Op een later moment je reservering wijzigen is eenvoudig, bijvoorbeeld als je toch een tweede bestuurder wilt, of die mooie(re) SUV.

Via de 24/7 service kan je altijd contact opnemen, mocht dat nodig zijn, in het Nederlands.

Auto huren in Dubai

Natuurlijk kan je de auto bij aankomst op het vliegveld van Dubai of later in de stad huren. Dan mis je wel een stukje gemak van het vooraf in alle rust boeken, in je eigen taal. Het is wel zo prettig als je alle opties van te voren goed hebt kunnen lezen. Dat geeft een gevoel van zekerheid en rust. Reserveer daarom vooraf, dan is het maar geregeld.

Huurauto Dubai

Met het servicepakket stel je je reservering helemaal af op jouw wensen. Je reserveert de huurauto Dubai die bij jou past. Er zijn veel SUV auto’s in Dubai te huur, maar ook diverse andere modellen en type huurauto’s staan voor je klaar. Met het invulformulier op deze pagina zie je eenvoudig en direct je huuropties.

Bezienswaardigheden Dubai

Met je huurauto bezoek je natuurlijk de vele shopping malls, waarvan The Dubai Mall wellicht de bekendste is. Niet minder dan 1.200 winkels staan op jou en je vrienden te wachten en er zijn maar liefst 14.000 parkeerplaatsen. Deze mall ligt in het Burj Khalifa en huisvest tevens het grootste aquarium ter wereld. Kortom: een echte shopping belevenis! Verder biedt Dubai mooie stranden, luxe hotels en hoge wolkenkrabbers om te bezichtigen. En vergeet de Dubai dessert tour niet. Wikipedia Dubai.