Auto huren en Corona

Auto huren
auto-huren-stappen

Auto huren en Corona: hieronder geven wij belangrijke autohuur informatie en tips.

Auto huren en Corona Update – Juni 2021

Nu Gratis Flexservice bij elke reservering tot en met 31 augustus 2021. Met de unieke Flexservice kun je je boeking tot 4 uur voor huuraanvang kosteloos annuleren. Super handig, mocht je toch willen (of moeten(!)) afzien van je voorgenomen auto huur.

Auto huren en Corona Update – Juni 2020

De grenzen gaan langzaam open. We kunnen tóch op vakantie deze zomer! Met een huurauto natuurlijk, want dat is juist nu een veilige manier om de vakantiebestemming te ontdekken. In de eigen veilige omgeving toer je zo naar de leukste rustige plekjes. Of naar dat afgelegen appartement of vakantiehuis. Weg van de massa!

Uiteraard moet het ophalen en inleveren van de huurauto ook zo verantwoord mogelijk gebeuren. Daarom heeft Sunny Cars de hygiënemaatregelen van onze partners in kaart gebracht.

Auto huren en Corona – veilig auto huren en extra hygiënemaatregelen

Met ruim 200 lokale wagenparkaanbieders heeft Sunny Cars de autohuur zo veilig mogelijk gemaakt. Op alle verhuurkantoren houden de medewerkers zich netjes aan de maatregelen. Zo wordt op elk kantoor de afstandsregel toegepast, zijn er meestal spatschermen geplaatst en dragen veel medewerkers mondkapjes en handschoenen. Ook worden alle huurauto’s extra goed schoongemaakt! Met name de veel aangeraakte delen, zoals het stuur, de versnellingspook en de autosleutel, worden extra gedesinfecteerd.

De maatregelen die gelden voor het betreffende verhuurkantoor waar de huurauto wordt opgehaald, staan vanaf nu vermeld in de huurvoorwaarden. Zo weet u als klant precies wat u te wachten staat, maar andersom ook wat van u verwacht wordt.

De huurvoorwaarden kun je tijdens het boekingsproces al inzien bij de specifieke huurauto. Klik op de ‘i’ om de huurvoorwaarden openen. De populairste bestemmingen zijn al geladen en het Sunny Cars inkoopteam werkt momenteel hard om alle bestemmingen ook op orde te krijgen!

Auto huren en Corona – veilig op pad met een huurauto

Het juiste autohuuradvies: zoals je hierboven leest zijn de verhuurkantoren er dus helemaal klaar voor om u als klant op een veilige manier te ontvangen en te voorzien van een schone huurauto.

Wilt u nog meer veiligheid? Boek dan de services Fastlane en Online Check-in. Daarmee verloopt het ophalen van de huurauto sneller, waardoor u dus minder tijd in het verhuurkantoor doorbrengt en binnen no-time in uw schone huurauto kan instappen.

Auto huren en Corona – snel op weg met de Fastlane

Met de Fastlane service verkort u de wachttijd op het verhuurkantoor. U mag dan namelijk de wachtrij overslaan of gebruikmaken van de speciale ‘fastlane’, waardoor u eerder aan de beurt bent. Dat is nog eens handig!

De service kunt u eenvoudig toevoegen bij het maken van een boeking en wordt aangegeven als ‘FL’.

Auto huren en Corona – online check-in en alles vooraf al geregeld!

Thuis al het huurcontract in orde maken? Dat kan met de service Online Check-in. Ter plaatse hoeft er alleen nog een handtekening geplaatst te worden en eventueel moet de waarborg nog even worden geregeld met een creditcard.

Met deze service is er korter contact met een medewerker op het verhuurkantoor. Helemaal in deze tijd fijn!

Ook deze service kun je uiteraard toevoegen aan de boeking en staat aangegeven als ‘OC’.

Auto huren en Corona Update: annulering van een huurauto (maart 2020)

Wij werken samen met het bekende Sunny Cars, waardoor je zorgeloos én goedkoop een auto huurt, ook in tijden van Corona en annulering. Sunny Cars biedt nu tijdelijk gratis de Flexservice aan. Deze actie loopt tot en met 30 april 2020.

Gelukkig zijn ze bij Sunny Cars hartstikke flexibel en wijzigen van je reservering is altijd mogelijk. Maar met de Flexservice geniet je echt van optimale flexibiliteit. Met deze service wordt het mogelijk om ook alvast te reserveren als je nog niet zeker bent van alle reisdetails en heb je nog ruimte als de plannen veranderen. Ook als je nog niet helemaal zeker bent van je reis, is de Flexservice ideaal.

Met de tijdelijk gratis Flexservice kun je immers altijd nog kosteloos annuleren tot 4 uur voor huuraanvang. En voor wijzigingen aan je autohuur betaal je bij Sunny Cars nooit. Tot en met 30 april profiteer je van deze gratis Flexservice. Ook als je nog niet helemaal zeker bent van je vakantie met huurauto, kun je gewoon alvast met een gerust hart een reservering maken. Ideaal, toch?

Wil je in deze tijd dus graag wat extra zekerheid? Stel je boeking niet langer uit, annuleren tot 4 uur voor huuraanvang is nu tijdelijk t/m 30 april 2020 gratis. Zo kun je toch nog zonder zorgen je reservering maken. Bij autohuren.info is een auto huren tijdens Corona onzekerheid goed geregeld.

Auto huren en Corona – auto huren met Flexservice

Het werkt eenvoudig. Je checkt online de beschikbaarheid via de zoekmachine en een auto huren of reserveren is zo gedaan. Vul je bestemming of ophaalpunt in in de zoekmachine en zie direct de huurmogelijkheden. Hier kan je ook aangeven gebruik te willen maken van de tijdelijk gratis flexservice, een prettig idee in geval van corona en annulering.

Via Autohuren.info huur je een auto in bekende zomervakantielanden als Curaçao, Spanje, Portugal, Griekenland, Marokko, Italië en Oostenrijk. Je gaat optimaal verzekerd de weg op en huurt all-inclusive. Geen verborgen kosten, geen gedoe ter plaatse, en wél zorgeloos rondrijden en 24/7 persoonlijke ondersteuning. Je huurt je huurauto vooraf en bespaart op de autohuurprijs.

Vul de naam in van de bestemming of luchthaven waar je je huurauto wil reserveren en check de beschikbaarheid. Je regelt alles vooraf, eenvoudig en online. Autohuren.info reserveert de huurauto bij het bekende Sunnycars en jij weet daarom precies waar je aan toe bent.

Wij geven een overzicht van duizenden autoverhuurlocaties in bijna 100 landen over de hele wereld. Wij werken alleen samen met verhuurders die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, zoals grote autoverhuurders als Avis, Alamo, Budget Rent a Car en Europcar maar ook kleinere uitstekende autoverhuurbedrijven, zoals Maggiore in Italië.

Hier vind je meer informatie over Corona. Huur je huurauto bij Autohuren.info.