Auto huren IJsland

Auto huren IJsland … zeker doen! Met een goede huurauto kom je op de meest bijzondere plekken en ontdek je dit uitzonderlijke land. In een avontuurlijke reis per 4-wheel drive kom je langs vulkanen, ijsvlaktes en dorpjes. De hoofdstad Reykjavik mag natuurlijk niet ontbreken. Deze Auto huren IJsland pagina is onderdeel van je voorbereiding, want hier huur je de geschikte auto voor dit ruige land op een door jou uitgekozen locatie.

 

Direct je all-inclusive auto huren


 

Gratis Flexservice verlengd!

Met de unieke Flexservice kun je je boeking tot 4 uur voor huuraanvang kosteloos annuleren. Nu gratis bij elke reservering tot en met 30 april 2024. Reserveer vandaag nog en blijft flexibel tot het laatste moment.

auto huren ijsland

Op deze pagina zie je een selectie van verhuurlocaties in IJsland. Mocht jouw locatie hier niet tussen staan zoek dan een locatie in de buurt, of geef jouw voorkeurslocatie aan op het formulier onder Ophalen en kijk of jouw locatie er bijstaat.

Bezienswaardigheden IJsland

Hieronder vind je onze Top 5 Bezienswaardigheden IJsland

1. Noorderlicht IJsland
Dit prachtige natuurverschijnsel heeft bijzonder veel aantrekkingskracht. Grote kans dat je het Noorderlicht zult zien wanneer je hier tijdens het juiste seizoen naar op zoek gaat.

2. Gullfoss waterval
Een indrukwekkende waterval waar over een breedte van meer dan 2 kilometer het water zo’n 70 meter de diepte in stort.

3. Geisers
Er zijn vele geisers in IJsland te vinden. Geysir is één van de bekendste en kan kokend water tot 70 meter de lucht in spuiten.

4. Reykjavik
De IJslandse hoofdstad Reykjavik heeft kerken en musea. Reykjavik telt een aantal thermale baden die volgens velen goed zouden zijn tegen aandoeningen als reuma en artritis.

5. Rondreis IJsland
Een absolute aanrader is om een rondreis IJsland te maken. IJsland is een land met prachtige natuur, zoals de gletsjers, watervallen, (met sneeuw bedekte) vulkanen, het Noorderlicht en nationale parken. Daarom is onze ultieme tip: combineer een bezoek aan Reykjavik met de prachtige natuur: zie walvissen en fjorden en geniet van vele vergezichten tijden een fantastische reiservaring.

Bekijk ook Wikipedia met meer informatie over IJsland.

Enkele autoverhuur locaties IJsland

Reykjavik

Huurauto IJsland

Akureyri
Akureyri luchthaven
Bakki luchthaven
Borgarnes
Egilsstadir luchthaven
Hofn luchthaven
Hvolsvollur luchthaven
IJsland
Isafjordur luchthaven
Keflavik luchthaven
Reykjavik
Reykjavik Domestic luchthaven
Saudarkrokur luchthaven
Thorlakshofen
Thorshofn
Thorshofn luchthaven
Vestmannaeyjar luchthaven