Auto huren Marokko

Een auto huren Marokko voor een korte stedentrip of langere vakantie is zo geregeld. Vlieg naar een luchthaven in Marokko en reis vanaf daar door naar een mooie eindbestemming. Marokko kent steden met mooie bezienswaardigheden en een kuststrook met plaatsen waar een heerlijke tijd aan zee kan worden doorgebracht. In het binnenland bevindt zich het Atlasgebergte en maak je indrukwekkende woestijntochten.

 

Direct je all-inclusive auto huren


 

Gratis Flexservice verlengd!

Met de unieke Flexservice kun je je boeking tot 4 uur voor huuraanvang kosteloos annuleren. Nu gratis bij elke reservering tot en met 30 juni 2024. Reserveer vandaag nog en blijft flexibel tot het laatste moment.

auto huren marokko

Hier huur je de auto op een door jou uitgekozen locatie. Deze pagina geeft een selectie weer van verhuurlocaties in Marokko. Mocht jouw locatie hier niet tussen staan zoek dan een locatie in de buurt, of geef jouw voorkeurslocatie aan op het formulier onder Ophalen en kijk of jouw locatie er bijstaat.

Bezienswaardigheden Marokko

In Marokko geniet je van kruiden en kleuren, ontdek je de bergen en woestijn, en beleef je kust en cultuur. Hieronder onze bezienswaardigheden Top 5 Marokko:

1. Dunes de Merzouga
Maak een indrukwekkende tocht door de woestijn en zie de zon opkomen.

2. Marrakech
Deze stad van Marokko staat bekend om de Medina van Marrakech, de paleizen, moskeeën, en pleintjes. Bezoek Plaza de Yamaa el Fna en zie daar maar eens niet iets te kopen; een hele opgaaf!

3. Kasbah Aït Benhaddou
Typisch Marokkaanse Middeleeuwse stad, met torens en hoeken en een poort.

4. De stranden van Agadir
Agadir kent brede stranden die langzaam aflopen in zee. Er zijn ligbedden en parasols te huur en op de boulevard worden allerlei toeristenartikelen verkocht.

5. Rondreis Marokko
Marokko is een groot land meteen keur aan steden en afwisselende natuur. Daarom is onze ultieme tip: combineer een bezoek aan de stad Marrakech met bijvoorbeeld het Atlasgebergte en Aït Ben Haddou. Of reis juist naar de kust van Marokko en combineer steden als Agadir met Essaouira. Met een huurauto maak je een rondreis Marokko!

Bekijk ook Wikipedia met meer informatie over Marokko.