Auto huren Spanje Las Rozas de Madrid

Auto huren Spanje
Auto huren Spanje Las Rozas de Madrid: een auto huren op Las Rozas de Madrid in Spanje is super eenvoudig. Je checkt online de beschikbaarheid van huurauto’s op Las Rozas de Madrid en reserveert de huurauto naar keuze. Vul je bestemming in en zie direct de huurmogelijkheden:

Auto huren Spanje Las Rozas de Madrid

Ga je op reis naar Spanje en zoek je een huurauto? Grote kans dat je met het vliegtuig gaat. Op de luchthavens in Spanje staan huurauto’s klaar en via de zoekmodule krijg je snel inzicht in de verschillende huurmogelijkheden. Je kan desgewenst ook direct reserveren. De huurauto op Las Rozas de Madrid wordt gereserveerd via het bekende Sunny Cars.

Hier zie je de mogelijkheden voor autohuur op Las Rozas de Madrid in Spanje en boek je eenvoudig en online je huurauto zodat deze bij aankomst in Spanje voor je klaar staat. Dat is wel zo makkelijk, zeker wanneer je net een vlucht achter de rug hebt en je snel naar je hotel of appartementje wilt. Omdat je nu online reserveert kan je in alle rust de huurauto en extra’s uitzoeken en dat is wel zo’n prettig idee.

Je gaat optimaal verzekerd de weg op en huurt all-inclusive. Er zijn geen verborgen kosten, er is geen gedoe ter plaatse, en je kan wél zorgeloos rondrijden met 24/7 persoonlijke ondersteuning. Je huurt je huurauto vooraf en bespaart op de autohuurprijs.

Auto huren Spanje Las Rozas de Madrid – specials

Heb je speciale wensen? Via autohuren.info en Sunny Cars is veel mogelijk! Wil je een cabrio huren? Geen probleem! Of een auto huren zonder creditcard? Wij geven je de huurmogelijkheden …

We hebben ook diverse tips voor je op een rijtje gezet van waaraan je moet denken bij autohuur.

Bekijk ook Wikipedia voor meer informatie over Spanje.

Auto huren Spanje Las Rozas de Madrid – tips

Hier vind je handige tips voor autohuur in Spanje van onze partner Sunny Cars:

 • Haal de auto op Spanje Las Rozas de Madrid op bij de verhuurder die op de voucher staat.
 • Houd er rekening mee dat een creditcard op veel bestemmingen verplicht is om de waarborg te voldoen. Het komt steeds vaker voor dat de pincode vereist is, zorg ervoor dat je de pincode weet. De creditcard wordt meestal daadwerkelijk belast, niet alleen geautoriseerd.
 • Je autohuur is all-in. Dus je hoeft géén extra verzekeringen af te sluiten.Houdt de verhuurder voet bij stuk dat je nog extra verzekeringen moet afsluiten en kun je geen nee zeggen: bel Sunny Cars!
 • Inleveren buiten openingstijden is vaak mogelijk via een drop off box

Auto huren Spanje Las Rozas de Madrid – verkeersregels

Hieronder volgt een aantal belangrijke verkeersregels in Spanje, zodat jij veilig met je huurauto op pad gaat:

 • Alcohol Het maximaal toegestane alcoholpromillage is 0,5. Bestuurders die nog geen 2 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs of bestuurders van voertuigen met meer dan 8 zitplaatsen mogen maximaal 0,3 promille in hun bloed hebben.
 • Bellen in de auto Mag niet! Het is verboden te telefoneren tijdens het rijden. Ook niet met een headset of handsfree. Tijdens het tanken moet je ook alle elektrische apparatuur zoals radio en gsm uitschakelen.
 • Verkeersboetes Verkeersovertredingen worden met hoge boetes bestraft en dienen contant te worden betaald. Vooral het overschrijden van de ononderbroken middenlijn is een dure grap. Boetes kunnen bij ernstige overtredingen oplopen tot wel EUR 1500. Dat riskeer je bij meer dan 30 km per uur te hard rijden, rijden onder (hoge) invloed van alcohol en drugs, de politie tegenwerken en meer mensen vervoeren dan toegestaan.
 • Bril Brildragende bestuurders moeten ook altijd een reservebril bij zich hebben.
 • Parkeren Een gele zigzaglijn op het wegdek? Dan mag je hier niet parkeren. Blauwe lijnen markeren een zone met beperkte parkeertijd. In deze blauwe zones (Zona Azul) kun je tussen 8.00 en 21.00 uur maximaal anderhalf uur parkeren met een parkeerschijf (verkrijgbaar bij tabaks- en krantenwinkels). In het centrum van sommige grote steden vind je een Zona O.R.A: hier mag je 30, 60 of 90 minuten parkeren. Maar dan heb je wel een speciaal ticket nodig dat je zichtbaar (door de voorruit) in de auto moet leggen. Dit kaartje kun je ook kopen bij tabaks- en krantenwinkels!
 • Veiligheidsgordels Die moeten jij en je passagiers verplicht gebruiken, zowel voorin als op de achterbank. Kinderen jonger dan 3 jaar moeten achterin steeds vervoerd worden in een aangepast kinderzitje. Kinderen ouder dan 3 jaar en kleiner dan 1,50m moeten in een aangepast beveiligingssysteem worden vervoerd, indien dit voorhanden is.
 • Verkeerslichten Branden het groene en oranje licht tegelijkertijd, maak dan aanstalten om te stoppen.
 • Toeteren op bergwegen Op bergwegen is het verplicht te claxonneren bij onoverzichtelijke bochten.
 • Tol De snelweg met tol heet in Spanje Autopista en wordt aangeduid met een ‘A’. De snelweg zonder tol is de Autovía, herkenbaar aan een ‘N’.

Autoverhuur Las Rozas de Madrid

Indien je je huurauto op Las Rozas de Madrid vooraf online via autohuren.info reserveert dan weet je waar je aan toe bent. Je maakt je reservering in je eigen taal, en dat is wel zo makkelijk bij autohuur in een land waar je de taal wellicht minder machtig bent. Ook heb je zo de tijd om je reservering rustig in je eigen tempo te doen. Het is eenvoudig om op een later moment wijzigingen in de reservering aan te brengen.

Je kan 24 uur per dag contact opnemen en alles in het Nederlands regelen, mocht dat nodig zijn. Voor noodgevallen is er 24 uur per dag Nederlandstalige hulp bereikbaar op +31 23 5699 690.

auto-huren-spanje

Auto huren Las Rozas de Madrid – reserveer op tijd!

In verband met de alsmaar toenemende populariteit van autohuur kunnen de huurauto’s op topdagen bij sommige verhuurders allemaal verhuurd zijn. Daarom wordt (vooral) tijdens het hoogseizoen aangeraden om ruim van te voren een huurauto in Las Rozas de Madrid te reserveren.

Auto huren Spanje Las Rozas de Madrid – vakantie

Vakantie vieren in Spanje … het klinkt heerlijk en het is er heerlijk. Met het vliegtuig ben je in zo’n twee å drie uurtjes op je bestemming en daar staat je huurauto voor je klaar.

Reserveer nu je huurauto op Las Rozas de Madrid. Je hebt dan een ruime keuze uit verschillende modellen huurauto’s: klein en compact, cross-over, of juist een station wagen voor het hele gezin. Met het servicepakket breng je je huurauto in Spanje helemaal op maat zodat hij aan al jouw wensen voldoet. Denk bijvoorbeeld aan een tweede bestuurder. Vul je gegevens in en bekijk de mogelijkheden.

Je kan een auto huren voor de gehele vakantie of voor enkele dagen. Op de luchthaven bij Las Rozas de Madrid of in de buurt van je hotel. Bezoek elke dag een ander strandje en rijd door de leuke dorpjes in dit populaire vakantieland. Zie meer van de omgeving en bezoek met je huurauto lokale marktjes, leuke dorpjes en hippe stranden!

Auto huren Spanje Las Rozas de Madrid – bezienswaardigheden Spanje

Als we het hebben over bezienswaardigheden in Spanje dan kunnen we uren doorgaan. Dat doen we hier niet en we houden het bij een Top 5:

1. Alhambra
Alhambra is het meestbezochte monument van Spanje. Het domineert de stad tegen het decor van de Sierra Nevada. Een bezoek aan het paleizencomplex Alhambra is een must tijdens je bezoek in Spanje, wanneer je in de buurt bent van Granada.

2. Sevilla
Sevilla is de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië. Het is ook de hoofdstad van de provincie Sevilla. Het is de belangrijkste stad van Zuid-Spanje op het gebied van cultuur, politiek, economie en kunst. Sevilla heeft ongeveer 700.000 inwoners.

3. Sagrada Familia
De Sagrada Família (Catalaans) is een basiliek in Barcelona naar een ontwerp van Antoni Gaudí. De naam betekent Heilige Familie. Sinds het leggen van de eerste steen in 1882 wordt nog steeds aan de kerk gebouwd. De huidige opleveringsdatum is in 2026…

4. Dali Museum
Het Dalí museum ligt in Púbol en Portlligat (Barcelona). Op de plek van het Dalí museum stond eerst het Figueres theater. Deze werd verwoest door een brand tijdens de Spaanse Burgeroorlog in 1939. In 1961 stelde Ramon Guardiola, destijds burgemeester, voor aan Dalí om zijn eigen museum te maken met zijn werken erin. In 1974 werd het museum geopend.

5. El Escorial
Het Escorial (1563-1584) is het grootse abdijcomplex van Filips II van Spanje. Het is een kasteel, een abdij en een koninklijk mausoleum in één. Het geheel ligt bij de Spaanse stad San Lorenzo de El Escorial, ongeveer 50 km ten noordwesten van Madrid. Sinds 1984 staat El Escorial op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Autohuren.info: de nummer één voor autohuur Spanje Las Rozas de Madrid!

Auto huren Spanje Las Rozas de Madrid bij autohuren.info:

Spanje |


auto-huren-spanje