Auto huren Turkije

Auto huren Turkije: een auto huren in Turkije is super eenvoudig. Je checkt online de beschikbaarheid van huurauto’s in Turkije en reserveert de huurauto naar keuze. Vul je bestemming in en zie direct de huurmogelijkheden.

 

Direct je all-inclusive auto huren


 

Gratis Flexservice verlengd!

Met de unieke Flexservice kun je je boeking tot 4 uur voor huuraanvang kosteloos annuleren. Nu gratis bij elke reservering tot en met 31 juli 2024. Reserveer vandaag nog en blijft flexibel tot het laatste moment.
Je huurt jouw huurauto in Turkije inclusief verzekeringen, onbeperkt aantal kilometers en zonder eigen risico. Wil je eerst meer weten? Lees dan waarom je hier een huurauto moet boeken.

Auto huren Turkije all-inclusive

Ga je op reis naar Turkije en zoek je een huurauto? Grote kans dat je met het vliegtuig gaat. Op de luchthavens in Turkije én op de bestemmingen zelf staan huurauto’s klaar en via de zoekmodule krijg je snel inzicht in de verschillende huurmogelijkheden. Je kan desgewenst ook direct reserveren.

Hier zie je de mogelijkheden voor autohuur in Turkije en boek je eenvoudig en online je huurauto zodat deze bij aankomst in Turkije voor je klaar staat. Dat is wel zo makkelijk, zeker wanneer je net een vlucht achter de rug hebt en je snel naar je hotel of appartement wilt. Omdat je nu online reserveert kan je in alle rust de huurauto en extra’s uitzoeken en dat is wel zo’n prettig idee.

Je gaat optimaal verzekerd de weg op en huurt all-inclusive. Er zijn geen verborgen kosten, er is geen gedoe ter plaatse, en je kan wél zorgeloos rondrijden met 24/7 persoonlijke ondersteuning. Je huurt je huurauto vooraf en bespaart op de autohuurprijs.

Kortom, écht all-inclusive car hire in Turkije!

Auto huren Turkije cabrio

Heb je speciale wensen? Bij ons is veel mogelijk! Wil je een cabrio huren? Geen probleem! Of een auto huren zonder creditcard? Wij geven je de huurmogelijkheden …

We hebben ook diverse tips voor je op een rijtje gezet van waaraan je moet denken bij autohuur.

Auto huren Turkije online

Indien je je auto in Turkije vooraf online reserveert dan weet je waar je aan toe bent. Je maakt je reservering in je eigen taal, en dat is wel zo makkelijk bij autohuur in een land waar je de taal wellicht minder machtig bent. Ook heb je zo de tijd om je reservering rustig in je eigen tempo te doen. Het is eenvoudig om op een later moment wijzigingen in de reservering aan te brengen.

Je kan 24 uur per dag contact opnemen en alles in het Nederlands regelen, mocht dat nodig zijn. Voor noodgevallen is er 24 uur per dag Nederlandstalige hulp bereikbaar op +31 23 5699 690.

Een huurauto in Turkije – reserveer op tijd!

In verband met de alsmaar toenemende populariteit van autohuur kunnen de huurauto’s op topdagen bij sommige verhuurders allemaal verhuurd zijn. Daarom wordt (vooral) tijdens het hoogseizoen aangeraden om ruim van tevoren een huurauto in Turkije te reserveren.

Auto huren Turkije – vakantie

Vakantie vieren in Turkije … het klinkt heerlijk en het is er heerlijk. Met het vliegtuig ben je in zo’n drie tot vier uurtjes op je bestemming en daar staat je huurauto voor je klaar.

Reserveer tijdig je huurauto in Turkije. Je hebt dan een ruime keuze uit verschillende modellen huurauto’s: klein en compact, cross-over, of juist een station wagen voor het hele gezin. Met het servicepakket breng je je huurauto in Turkije helemaal op maat zodat hij aan al jouw wensen voldoet. Denk bijvoorbeeld aan een tweede bestuurder. Vul de gegevens in en bekijk de mogelijkheden.

Je kan een auto huren voor de gehele vakantie of voor enkele dagen. Op een Turks vliegveld of in de buurt van je hotel. Bezoek elke dag een ander strand en rijd door de leuke dorpjes in dit populaire vakantieland. Zie meer van de omgeving en bezoek met je huurauto lokale markten, leuke dorpjes en hippe stranden!

Er is ongelofelijk veel te genieten en te ontdekken in Turkije. Je kan een auto huren op één van de luchthavens van Turkije of later in de buurt van je hotel of appartement. Boek je huurauto op tijd zodat je de zekerheid hebt dat de auto beschikbaar is.

Bij ons huur je inclusief verzekeringen, onbeperkt aantal kilometers en zonder eigen risico. En boek je in je eigen taal.

Auto huren Turkije

Top 5 Bezienswaardigheden Turkije

Bezienswaardigheden Turkije? Wij hebben ze! Hierbij enkele bezienswaardigheden in Turkije die je een keer in je leven zou moeten zien.

1. Blauwe moskee
De Sultan Ahmet moskee (blauwe moskee) is een enorme moskee in Istanbul. De moskee is gebouwd in de zeventiende eeuw. De moskee heeft maar liefst 6 minaretten en is aan de binnenkant betegeld met meer dan 20.000 tegeltjes uit Iznik.

2. Hagia Sofia
Het gigantische Hagia Sofia bestaat al sinds de 6e eeuw. Het is bijna duizend jaar een orthodoxe basiliek geweest. Daarna werd het door de Turken omgevormd tot moskee. Tegenwoordig is het een museum en natuurlijk een van de absolute hoogtepunten van Istanbul.

3. Het eeuwige vuur van Chimaera
Het eeuwige vuur van Chimaera brandt in het dorp Cirali. Cirali is een kustplaats in de gemeente Kemer. Vanaf het dorpje is het ongeveer een kilometer heuvelopwaarts voor je bij dit bizarre natuurfenomeen aankomt. Uit de rotsige berghelling komt op meerdere plekken vuur. Het vuur brandt al duizenden jaren.

4. Nemrut Dagi
Nemrut Dagi is een twee kilometer hoge berg in het zuidoosten van Turkije. Op de top van de berg ligt de beroemde koninklijke tombe met bijzondere beelden eromheen.

5. Efeze
Efeze was in de oudheid een rijke Romeinse havenstad. De stad is prachtig bewaard gebleven en als je er rondloopt waan je je in het oude Romeinse rijk. De schitterende bibliotheek van Celsus is de grootste trekpleister van Efeze.

Bekijk ook Wikipedia over Turkije.

Auto huren Turkije – tips

Hier vind je handige tips voor autohuur in Turkije van onze partner Sunny Cars:

  • Haal de auto op bij de verhuurder die op de voucher staat.
  • Houd er rekening mee dat een creditcard op veel bestemmingen verplicht is om de waarborg te voldoen. Het komt steeds vaker voor dat de pincode vereist is, zorg ervoor dat je de pincode weet. De creditcard wordt meestal daadwerkelijk belast, niet alleen geautoriseerd.
  • Je autohuur is all-in. Je hoeft dus géén extra verzekeringen af te sluiten. Houdt de verhuurder voet bij stuk dat je nog extra verzekeringen moet afsluiten en kun je geen nee zeggen: bel!
  • Inleveren buiten openingstijden is vaak mogelijk via een drop off box.

Autohuren.info: de nummer één voor auto huren Turkije!

Auto huren Turkije: gemak
– Gereserveerd op de luchthaven of in de buurt van je appartement
– Staat bij aankomst voor je klaar
– Snel door naar je eindbestemming

Auto huren Turkije: optimaal verzekerd
– Terugbetaling eigen risico
– Dekking glas-banden-bodem-dakschades
– Schadeverzekering (CDW)
– Diefstalverzekering (TP)
– Extra WA dekking

Auto huren Turkije: all-inclusive
– Terugbetaling eigen risico
– Ongelimiteerde kilometers
– Geen boekingskosten
– 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Auto huren Turkije: upgrades en meer …
– Flexservice
– Premium pakket
– Express service
– Standaard 14 dagen “in optie”

Goedkoop auto huren Turkije
– Bij ons huur je all-inclusive
– Auto huren Turkije Turkije all-inclusive
– Goedkoop auto huren airport all-inclusive
– Auto huren vliegveld all-inclusive
– Auto Turkije
– Auto huren Turkije

Een auto huren FAQ
Hieronder vind je enkele veelvoorkomende vragen en antwoorden met betrekking tot autohuur. Mocht jouw vraag er niet tussenstaan, laat het ons weten!
Wat kost een huurauto?
De kosten van autohuur hangen af van de huurperiode (tijd van het jaar), het aantal dagen dat de auto gehuurd wordt, de vraag naar en beschikbaarheid van huurauto's op de locatie, en natuurlijk de huurauto categorie. Daarnaast kunnen extra verzekeringen een prijsverhogend effect hebben.

Bij ons huur je all-in, en zie je de prijs inclusief alle verzekeringen. De vraag naar en beschikbaarheid van huurauto's heb je ook deels zelf in de hand. Hoe eerder je huurt, hoe meer huurauto's nog beschikbaar zullen zijn.

Let op: al sinds er weer gereisd mag worden is er sprake van een grote krapte in de autohuurwereld. In het kort komt dit door verkleinde vloten, een hoge vraag en een tekort aan microchips, waardoor er minder nieuwe auto's geproduceerd worden. Vooral dit laatste betekent dat het tekort aan huurauto's nog wel even zal aanhouden.

Nu geldt dus (meer dan ooit!) dat het belangrijk is om die huurauto zo snel mogelijk vast te leggen. De kans dat er kort voor vertrek helemaal geen beschikbaarheid meer is, is groot.

Hoe oud moet je zijn om een huurauto te huren?
Je kunt een auto huren vanaf het moment dat je 21 jaar oud bent. De minimum leeftijd is mede afhankelijk van de locatie, de verhuurder en de huurcategorie.

Je checkt als volgt de minimum leeftijd voor autohuur: vul je bestemming in en check in de volgende stap van het boekingsproces de overzichtelijke huurvoorwaarden. De huurvoorwaarden kun je tijdens het boekingsproces al inzien bij de specifieke huurauto.

Klik op de ‘i’ om de huurvoorwaarden openen. Je ziet direct de leeftijdseis en de huurmogelijkheden en reserveert de huurauto naar keuze.

Wat is de beste autoverhuurder?
Je haalt je huurauto op bij verhuurders die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, zoals grote autoverhuurders als Avis, Alamo, Budget Rent a Car en Europcar maar ook kleinere lokale uitstekende autoverhuurbedrijven, zoals Maggiore en Auto Union.
Welke autoverhuurders hebben hun voertuigschoonmaak- en veiligheidsbeleid gewijzigd vanwege het Coronavirus (COVID-19)?
Een huurauto is juist nu een veilige manier om de vakantiebestemming te ontdekken. In de eigen veilige omgeving toer je zo naar de leukste rustige plekjes.

Uiteraard moet het ophalen en inleveren van de huurauto ook zo verantwoord mogelijk gebeuren. Met ruim 200 lokale wagenparkaanbieders is de autohuur zo veilig mogelijk gemaakt.

Op alle verhuurkantoren houden de medewerkers zich netjes aan de maatregelen. Zo wordt op elk kantoor de afstandsregel toegepast, zijn er meestal spatschermen geplaatst en dragen veel medewerkers mondkapjes en handschoenen. Ook worden alle huurauto’s extra goed schoongemaakt! Met name de veel aangeraakte delen, zoals het stuur, de versnellingspook en de autosleutel, worden extra gedesinfecteerd.

De maatregelen die gelden voor het betreffende verhuurkantoor waar de huurauto wordt opgehaald, staan vermeld in de huurvoorwaarden. Zo weet u als klant precies wat u te wachten staat, maar andersom ook wat van u verwacht wordt. De huurvoorwaarden kun je tijdens het boekingsproces al inzien bij de specifieke huurauto. Klik op de ‘i’ om de huurvoorwaarden openen.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren op Kreta?
Je kan een auto huren vanaf het moment dat je 23 of 25 jaar oud bent. De minimum leeftijd is mede afhankelijk van de autohuur aanbieder en de huurcategorie. In Kreta Heraklion is het in sommige gevallen zelfs mogelijk om een auto te huren wanneer je 21 jaar bent.
Zijn er uitzonderingen op de minimumleeftijd bij autohuur?
Er zijn geen uitzonderingen op de minimum leeftijd. Wanneer je niet aan de leeftijdseis voldoet dan ben je niet verzekerd en krijg je de huurauto niet mee.
Kan ik een cabrio auto huren op Kreta?
Via autohuren.info is veel mogelijk! Wil je een cabrio huren? Ja dat kan, geen probleem! Of een auto huren zonder creditcard? Wij geven je de huurmogelijkheden.