Auto huren Zweden

Auto huren Zweden

Een auto huren Zweden voor een vakantie of stedentrip is zo geregeld. Een reis naar Zweden maak je waarschijnlijk om te genieten van de prachtige natuur of om steden als Stockholm, Malmö en Göteborg te ontdekken. Met name wanneer je het noorden van Zweden opzoekt is het heerlijk om jezelf de autoreistijd en overtocht te besparen. In plaats daarvan huur je je auto in Zweden en begin je uitgerust aan de reis die dan echt gaat beginnen!

auto huren zweden

Bezienswaardigheden Zweden

Hieronder onze Top 5 voor Zweden:

1. Lapland
Ontdek het Zweedse Lapland en geniet van een combinatie van activiteiten en rust. Hier vind je het Noorderlicht, reis je met een hondenslee en ga je op sneeuwscootertocht.

2. Stockholm
De hoofdstad van Zweden, Stockholm, heeft water, mooie kleurrijke gebouwen, goede restaurants en hippe winkelcentra. Leuk voor een stedentrip!

3. Göteborg
Een havenstad gelegen in het zuiden van Zweden. Loop hier in het voorjaar de bekende halve marathon van Göteborg.

4. Uppsala
Studentenstad in de buurt van Stockholm. Bezoek de Universiteit van Uppsala en de Kathedraal van Uppsala.

5. Rondreis Zweden
Onze tip nummer 5: combineer een bezoek aan Stockholm met de prachtige meren in het zuiden. Of maak een rondreis door Zweeds Lapland met immense natuurparken en aanschouw het Noorderlicht. Met een huurauto bezoek je dit uitgestrekte land: Zweden op z’n best!

Bekijk ook Wikipedia met meer informatie over Zweden.

Enkele autoverhuur locaties Zweden

Stockholm