Taxi Innsbruck

auto-huren-taxi-innsbruck-stappen
Innsbruck is een veel gekozen vliegveld voor skigebieden als Ellmau, Fügen, Gerlos, Hochzillertal, Ischgl, Lech, Mayerhofen, en Sankt Anton am Arlberg. Het Stubaital met aan het eind de Stubaier Gletscher ligt op minder dan een half uur rijden. Ook voor Zell am Ziller en de Zillertal Arena vlieg je op Innsbruck.

Vanaf Innsbruck luchthaven heb je verschillende mogelijkheden om verder te reizen naar je wintersportbestemming. De meest bekende zijn Auto huren Innsbruck en Taxi Innsbruck.

Auto-huren-wintersport

Auto huren Innsbruck

Reserveer je een huurauto op de luchthaven van Innsbruck dan staat de huurauto bij aankomst al op je te wachten. Innsbruck is een relatief klein vliegveld en bij aankomst wandel je zo naar de uitgiftebalie die zich tegenover de aankomsthal bevindt. Geen gedoe met transferbusjes dus! Zorg dat je je huurauto vooraf reserveert; dat scheelt tijd bij aankomst in Innsbruck en je bent er zeker van dat de gewenste huurauto beschikbaar is.

Huurauto Innsbruck

In onderstaande zoekmachine zie je snel de auto huurmogelijkheden. Je reserveert de huurauto Innsbruck dan bij Sunnycars – Sunnycars bied je een optimale verzekering, een all-inclusief huur (met bijvoorbeeld standaard inbegrepen een extra bestuurder), en een 24/7 Nederlandstalige helpdesk.

Voordelen huurauto Innsbruck

De voordelen van het vooraf huren van een huurauto Innsbruck zijn onder meer:

Easy – een huurauto staat bij aankomst voor je klaar
Kostenbesparing – afhankelijk van het aantal passagiers is een huurauto goedkoper dan een taxi heen en terug
Vermijden skibus en wachtrijen – je rijdt ’s ochtends vanaf je hotel snel naar de skiliften
Flexibiliteit – bijvoorbeeld wanneer de weersomstandigheden verslechteren en je geen risico wil nemen om je terugvlucht te missen

Taxi Innsbruck

Een taxi Innsbruck is geschikt voor mensen die liever niet zelf naar de wintersportbestemming rijden. Je kan een taxi Innsbruck reserveren om je naar het skigebied te brengen. Nadeel is dat taxi’s niet altijd op tijd kunnen rijden, bijvoorbeeld indien een eerder ritje vertraging heeft opgelopen. Je betaalt meestal per persoon, niet per rit, dus meer personen in een taxi maakt de taxirit niet altijd voordeliger. Meer personen in een huurauto wel.

Indien je met de taxi Innsbruck reist maak dan duidelijke afspraken met het taxibedrijf dat je ruim op tijd wordt teruggebracht naar de luchthaven – in geval van slechte weersomstandigheden of juist hele goede (drukte op de weg van de lokale weekend- of dagjes skiërs) een rustgevende gedachte.

Auto huren

Auto huren Innsbruck: in deze video zie je hoe en wat: