Transavia Autohuur Napels

Transavia Autohuur Napels
auto-huren-stappen

Transavia autohuur Napels: een auto huren op je Transavia bestemming in Napels werkt super eenvoudig. Je checkt online de beschikbaarheid van huurauto’s op je Transavia bestemming in Napels via de zoekmachine en reserveert de huurauto naar keuze. Vul je bestemming in in de zoekmachine en zie direct de huurmogelijkheden:

Transavia autohuur Napels

Stedentrip, wintersport of zonvakantie? Met Transavia is het goed geregeld! Transavia vliegt op vele bestemmingen in Europa en is al jaren de nummer één voor vliegvakanties voor jong en oud. Hier zie je de mogelijkheden voor autohuur in Napels en omgeving en boek je eenvoudig en online je huurauto zodat deze bij aankomst in Napels voor je klaar staat. Dat is wel zo makkelijk, zeker wanneer je de lokale taal niet goed machtig bent. Omdat je online reserveert kan je in alle rust de huurauto en extra’s uitzoeken; wel zo’n prettig idee.

Je gaat optimaal verzekerd de weg op en huurt all-inclusive. Geen verborgen kosten, geen gedoe ter plaatse, en wél zorgeloos rondrijden en 24/7 persoonlijke ondersteuning. Je huurt je huurauto vooraf en bespaart op de autohuurprijs.

Transavia autoverhuur Napels

Vakantie vieren op je Transavia bestemming in Napels … het klinkt heerlijk en het is er heerlijk. Met het vliegtuig vlieg je in zo’n drie uurtjes naar je bestemming en daar staat je huurauto voor je klaar.

Reserveer nu je huurauto in Napels. Je hebt een ruime keuze uit verschillende modellen huurauto’s; klein en compact, cross-over, of juist een station wagen voor het hele gezin? Met het servicepakket breng je je huurauto in Napels helemaal op maat zodat hij aan al jouw wensen voldoet; bijvoorbeeld met een tweede bestuurder. Vul je gegevens in en bekijk de mogelijkheden.

Je kan een auto huren voor de gehele vakantie of voor enkele dagen. Op de luchthaven van Napels waar Transavia op vliegt of in de buurt van je hotel de omgeving of in Napels zelf. Ga je met een Transavia zomervakantie vlucht naar Napels? Bezoek elke dag een ander strandje en rijd naar Pompeï en de Vesuvius. Zie meer van de omgeving en bezoek met je huurauto lokale marktjes, leuke dorpjes en hippe stranden!

Napels

Napels is de grootste stad in Zuid-Italië en één van de mooiste steden rond de Baai van Napels. Nabij Napels bevindt zich de Vesuvius en in de baai liggen de bekende eilanden Capri, Ischia en Procida. Met je huurauto rij je naar Pompeï en het Herculaneum die, na te zijn verwoest toen de Vesuvius bijna 2000 jaar geleden uitbarstte, indrukwekkende Romeinse opgravingen en ruïnes laten zien.

Transavia Autohuur Napels

Bezienswaardigheden Napels en omgeving

Het centrum van Napels is compact. Bezienswaardigheden zijn de Duomo, een oude kathedraal die werd gebouwd tussen 1294 en 1323, en het Palazzo Reale (Koninklijk Paleis). Het Teatro San Carlo en de tuinen van het Palazzo Reale zijn ook een bezoek waard. In de omgeving van Napels bevinden zich toeristische hoogtepunten als de Sorento kust en de Amalfi kust, Pompeï en de Vesuvius.

Meer over Napels vind je hier: Wikipedia Napels.

Het heerlijke weer, het lekkere eten en de prachtige Italiaanse kust maken dat veel toeristen terugkeren om die Corfu momenten opnieuw te beleven.

Autohuren.info: de nummer één autoverhuur voor je Transavia bestemming Napels!