Auto huren Karinthië? Het werkt eenvoudig. Je checkt online de beschikbaarheid van huurauto’s in Karinthië op het vliegveld van Klagenfurt via de zoekmachine en reserveert de huurauto naar keuze. Vul je huurwensen in in de zoekmachine en zie direct de huurmogelijkheden.

Geen enkele regio in Oostenrijk heeft zoveel zon als Karinthië. Neem een duik in één van de kristalheldere bergmeren, maak lange wandeltochten, en kom tot rust in wat men ‘de Oostenrijkse Rivièra’ noemt. Vanaf de bergtoppen geniet je van prachtige vergezichten en laat je je betoveren door de heerlijke stilte. Met je huurauto maak je dagtochten naar Klagenfurt en de indrukwekkende Grossglockner, en lees je ’s middags een tijdschrift aan het zwembad of op het strand van één van de vele bergmeertjes.

Vanuit Nederland vlieg je in iets meer dan een uur naar Klagenfurt, de hoofdstad van Karinthië. Een auto huren op het vliegveld van Klagenfurt gaat eenvoudig en snel, bijvoorbeeld via onderstaande zoekmachine. Je ziet dan de direct de huurmogelijkheden van diverse huurauto categorieën. In het hoogseizoen is vooraf reserveren aan te raden!

Auto huren Karinthië: Zon, prachtige meren en frisse berglucht in ‘de Oostenrijkse Rivièra’.

Auto huren Karinthië

auto huren karinthië

Meer informatie over Karinthië vind je op Google Karinthië en Wikipedia Karinthië.

Een auto huren Karinthië doe je bij autohuren.info